Groeien met een missie en een filosofie
Home > Drijfveren > Missie en filosofie

Groeien met een missie en een filosofie


Missie

Met onze activiteiten in logistiek en reizen willen wij vooraanstaande marktposities en langdurige klantrelaties realiseren. Daartoe bieden wij innovatieve en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, in geselecteerde marktsegmenten. Wij ondersteunen de primaire processen van onze klanten door het leveren van de juiste diensten in logistiek en zakenreizen. Op de juiste tijd, tegen concurrerende tarieven en op een manier dat processen zo eenvoudig mogelijk en beheersbaar zijn. Onze filosofie draagt wezenlijk bij aan het realiseren van onze missie.

Filosofie

VCK Group vindt haar kern in het familiebedrijf. Ontstaan en groei zijn verbonden aan door families opgerichte bedrijven. De karakteristieken van familiebedrijven, zoals slagvaardigheid, betrokkenheid, creativiteit en interesse voor klant en medewerker, stromen door de ‘aderen’ van onze groepsbedrijven. Wij koesteren deze typeringen en combineren deze met moderne professionaliteit. Dit alles levert een uniek bedrijf op. Slagvaardigheid en betrokkenheid houden in, dat dienstverlening zonder ontwijkende bewegingen en afleiding wordt ingevuld. Creativiteit en interesse voor klanten en medewerkers leiden tot de best denkbare dienstverlening en tot wederzijds respect.

Voor VCK Group zijn integriteit en loyaliteit belangrijke waarden. Integriteit in de zin van eerlijk en oprecht, open en transparant over het bedrijf en de relaties met klanten. Loyaal zijn betekent, je inzetten voor het werk, voor het bedrijf, haar ontwikkeling en haar klanten. Ook plezier in ons werk vinden wij belangrijk. In competitieve en steeds weer veranderende markten zijn uitstekende prestaties een vereiste. Net als in de sport zijn plezier en vertrouwen één van de belangrijkste factoren om topprestaties te realiseren.

Op basis van onze missie en filosofie willen wij als VCK Group verder groeien. Dat willen wij voor onze zakelijke partners, onze medewerkers en het welzijn van de gemeenschap waarin wij leven en werken.