De kracht van onze logistieke bedrijven
Home > Over VCK Group > VCK Logistics

De kracht van onze logistieke bedrijven

De kracht van de 4 bedrijven zit in het vereenvoudigen van logistieke processen en het optimaliseren van informatiestromen. Onze klanten ervaren hierdoor de directe voordelen: minder tijd, risico’s en kosten in het totale distributieproces.

Specialist onder de logistiek dienstverleners. Maakt het verschil in de hele logistieke keten. Van internationaal voorraadbeheer tot distributie. Van technische, logistieke diensten tot installatie, servicelogistiek en hoogwaardig beveiligd transport. Alle diensten geïntegreerd, minder schakels in de hele logistieke keten.

www.vcklogistics.com/supply-chain-solutions

Alle luchtvracht slim en snel naar iedere eindbestemming in de wereld. Van general cargo tot uiterst complexe vracht. Branche specialismen in parts logistics, project logistics, pharma logistics en live animal logistics. Excellente service en track record. Internationaal netwerk en duurzame oplossingen.

www.vcklogistics.com/airfreight

De beste oplossing voor de beste prijs. Alle internationale (zee) vracht naar de juiste bestemming, van LCL en FCL tot Out of Gauge. Logistiek maatwerk vanaf ieder punt in de wereld.

www.vcklogistics.com/oceanfreight

Stuwadoren onder alle weersomstandigheden in 3 all-weather-terminals voor binnenvaart en zeevaart. Voor breakbulk, projectlading en containerlading. LoLo en RoRo. Nergens in Europa zo compleet. Op alle distributievormen aangesloten.

www.vcklogistics.com/port-logistics